Sitemize Üye Olmak İçin Alttaki Butonlara Tıklayın.!
Sitemize Üye Olmak İçin Alttaki Butonlara Tıklayın.!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık

2 posters
YazarMesaj
fatoş
ModeratörModeratör
fatoş

Köpek

Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık Empty
MesajKonu: Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık   Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 6:09 pm

MİDNİGHT SUN(gece yarısı güneşi)kıtabı hakkında
Stephenie Meyer kaleme aldıgı ve bütün dünyada büyük yankı uyandıran twilight(alacakaranlık)serisi alacakaranlık-yenı ay- tutulma ve şafak vakti isimli 4 kıtap ile sonlandırıldı.

Fakat yazar bununla yetinmeyip,serinin ilk kıtabından itibaren bir de edward karakterinin bakış açısı ile seriyi yenıden yazmayı planlamıştı.Bella karakterinin gözüyle yazılan serinin ilk kıtapı olan Alacakaranlık'ın edward versiyonuna yazar,Midnight Sun (gece yarısı güneşi ) adını vermişti. Fakat Stephenie Meyer'in evine hırsız girecegi ve yarılanmış olan kıtap ın çalınıp internete yayılabilecegi kimsenın aklına gelmemişti.

İş böyle olunca meyer, kıtabın devamını getirmeyı hatta bir süre yazmamaya yeglenmiş,lakin ardından yapılmış olan bir açıklamada;midnight sun'ı en baştan tekrar kaleme alacagını söylemişti.Şimdi Twilight okuyucuları merakla bu kıtap!ı beklıyor....
ÇilekliPasta
AdminAdmin
ÇilekliPasta

Horoz

MesajKonu: Geri: Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık   Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 6:18 pm

İnternete sızan kısmını okuyalı baya bir süre geçti ve gerçekten güzeldi. Vazgeçmemiş olmasına sevindim Stephenie'nin. umarım yakında kitap çıkar Wink
fatoş
ModeratörModeratör
fatoş

Köpek

MesajKonu: Geri: Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık   Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 6:21 pm

kıtap çıktı zaten ama yenı yenı dagılmaya başladı ben şuan şafak vaktını okuyorum kıtapları temin ettim yer bana gece yarısı güneşinin 2 haftaya her yerde buluna bilecegini söyledı
ÇilekliPasta
AdminAdmin
ÇilekliPasta

Horoz

MesajKonu: Geri: Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık   Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 6:27 pm

hmm bunu bilmiyordum. Ben hepsini okudum, 5.inde internete sızan kısmını okudum. sevindim bu habere Very Happy
ÇilekliPasta
AdminAdmin
ÇilekliPasta

Horoz

MesajKonu: Geri: Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık   Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 6:32 pm

özel mesaj atabilirsin Very Happy
evet yarısı yani ilk 12 bölüm yayınlandı.

Gece Yarısı Güneşini Sonunda Okumaya Başladık
1 sayfadaki 1 sayfası